menu
Despre noi

FABRICA DE MANCARE DEMOS FOOD a fost cotata de catre autoritatile locale ca cea mai mare firma de catering, din Galati, cu o investitie initiala de peste 100.000 de euro, in amenajarea spatiului de productie, utilaje de ultima generatie si un parc auto propriu pentru livrari.

DEMOS FOOD a incercat si a si reusit sa ridice standardele de calitate pe piata galateana si nu numai, la un nivel inalt atat din punctul de vedere al calitatii produselor, cu un personal calificat, cat si al livrarii. Prin produsele noastre, care sunt in totalitate naturale, incecam sa indreptam clientii catre o alimentatie cat mai sanatoasa.

La ora actuala, FABRICA DE MANCARE DEMOS FOOD are o capacitate zilnica de 1000 de meniuri complete (fel principal, fel de baza si desert), care pot fi livrate in conditii de igiena maxima, capacitatea putand fi crescuta pana la 3000 de meniuri pe zi.

Avem in plan o serie de actiuni, impreuna cu scolile la care servim zilnic masa, in care copiii sa aiba posibilitatea de a veni in bucataria noastra si sa invete prin joaca sa gateasca si sa manance sanatos.

Participam activ la actiunile desfasurate pe raza municipiului Galati de catre diverse cluburi sportive.

DEMOS FOOD in acest moment deserveste o serie de clienti cum ar fi:


Ca si planuri de viitor avem de gand sa dezvoltam si sa ne indreptam si catre piata braileana, si sa infiintam o scoala de bucatari in colaborare cu firmele de profil din Galati.

DEMOSFOOD

Comenzi online :

Luni-Vineri 09-16
Telefon: 0770-473.527
Email: comenzigalati@demosfood.ro

Credem in principiile si valorile noastre, care ne inspira si ne sustin in eforturile de a ne indeplini misiunea si de a ne consolida identitatea.

2023 DEMOSFOOD. Toate drepturile rezervate.